tiistai 16. maaliskuuta 2021

Kemin Vapaa-ajattelijat r.y:n
toimintasuunnitelma v.2024.
Hyväksytty 30.11.2023Valmistavassa vuosikokouksessa.

JÄSENHANKINTA
Hankitaan 6 uutta jäsentä

KAIKILLE AVOIN MAKKARANPAISTOTAPAHTUMA
Järjestetään makkaranpaistoa Kemin kaupungin jollakin laavupaikalla.Käydään keskus -
telua huomioiden turvavälit ja kasvomaskisuojat.

KOULUVIERAILUTOIMINTA

Selvitetään mahdollisuus kouluvierailutoimintaan.

ET–STIPENDIT JA ET–OPISKELU
Ylioppilaskirjoituksissa reaaliaineessa ET -aiheesta kirjoittaneelle annetaan kahdelle stipendi, jonka suuruus on 50 € / stipendi. Huolehditaan siitä, että ensimmäiselle luokalle vanhempien ilmoittaessa lastaan tehdään tunnetuksi ET -opiskelun mahdollisuus. Varhaiskasvatus, esiopetus ja perusopetus tulee olla tunnustuksetonta.

VAPAA-AJATTELIJAIN YHDISTYSTEN VIERAILUTAPAHTUMIIN OSALLIS -
TUMINEN
Osallistutaan mahdollisuuksien mukaan.OSALLISTUSTUN VAPAAMUOTOISEEN KAIKILLE AVOIMEEN 15.6.2024 KLO 16.00 ROVANIEMEN VAPAA-AJATTELIJAIN TAPAHTUMAAN JYRHÄMÄNKUJAN LAAVULLE.

TIEDOTUSTOIMINTA
Kirjoitetaan lehtiin Vapaa-ajattelija -asioita.Tietokoneen kotisivuilla tehdään tunnetuksi  yhdistyksemme ja Vapaa-ajattelija -liiton toimintaa ja liittokokouksen päätöksiä. Jaetaan täsmäjakeluna liiton eri aihepiiriin liittyviä esitteitä.

KIINTEISTÖN HUOLTO JA HAUTAUSMAAN KEHITTÄMINEN
Kiinteistöstä pidetään hyvä huoli.Tehdään tunnetuksi, että myös kaupungin vesialueelle merelle on mahdollista suorittaa tuhkauurna hautauksia. Hyödynnetään myös tietoja Vapaa-ajattelijain liiton hautausmaatyöryhmältä.

JÄSENTILAISUUS
Järjestetään syksyllä jäsenilta/keskustelutilaisuus.

Muut tapahtumat
Osallistutaan 8.3. kansainvälisen naistenpäivän tapahtumiin. Osallistutaan YK:n viikon aikana rauhanmarssille ja rauhanjuhlaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti