tiistai 16. maaliskuuta 2021

Kemin Vapaa-ajattelijat r.y:n
toimintasuunnitelma v.2022.
Hyväksytty 1.12.2021 Valmistavassa vuosikokouksessa.

JÄSENHANKINTA
Hankitaan 3 uutta jäsentä

LUENTOTILAISUUDET
Selvitetään mahdollisuus järjestää yhdessä Kivalo – opiston kanssa opinto – ja luentotilaisuuksia. Järjestetään kaikille avoin luento – ja keskustelutilaisuus ajankohtaisesta aiheesta. Lähialueen yhdistyksille tiedotetaan luentotilaisuudesta.

ET–STIPENDIT JA ET–OPISKELU
Ylioppilaskirjoituksissa reaaliaineessa ET -aiheesta kirjoittaneelle annetaan kahdelle stipendi, jonka suuruus on 50 € / stipendi. Huolehditaan siitä,että ensimmäiselle luokalle vanhempien ilmoittaessa lastaan tehdään tunnetuksi ET -opiskelun mahdollisuus. Varhaiskasvatus,esiopetus ja perusopetus tulee olla tunnustuksetonta.

TIEDOTUSTOIMINTA
Kirjoitetaan lehtiin Vapaa-ajattelija -asioita.Tietokoneen kotisivuilla tehdään tunnetuksi yhdistyksemme ja Vapaa-ajattelija -liiton toimintaa ja liittokokouksen päätöksiä. Jaetaan täsmäjakeluna liiton eri aihepiiriin liittyviä esitteitä.

KIINTEISTÖN HUOLTO JA HAUTAUSMAAN KEHITTÄMINEN
Kiinteistöstä pidetään hyvä huoli.Tehdään tunnetuksi, että myös kaupungin vesialueelle merelle on mahdollista suorittaa tuhkauurna hautauksia.Hyödynnetään myös tietoja Vapaa-ajattelijain liiton hautausmaatyöryhmältä.

JÄSENTILAISUUS
Järjestetään syksyllä jäsenilta/luentotilaisuus,jossa tarinan kerrontaa ja runon lausuntaa sekä
makkaranpaistoa.

Muut tapahtumat
Osallistutaan 8.3. kansainvälisen naistenpäivän tapahtumiin. Osallistutaan YK:n viikon aikana rauhanmarssille ja rauhanjuhlaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti